jointop er et profesjonelt selskap med mer enn 10 års erfaring.
YOGA BLOG
blogg

Del III: Møt yoga, opplev glede

Oct 19, 2022
Du trenger ikke å være besatt av yoga, bare fordyp deg i det i ro og mak. Velg, prøv ditt beste, fortsett, kanskje neste hjørne, vil du møte det vakreste jeget.

Yoga, fra å puste inn og slutte med utpust, er en reise og en reinkarnasjon. Som livet, følg dets skjønnhet og vær rolig, som vandre skyer, som rennende vann, er livets rike bør være.

Fokuser på utøvelse av yoga, de vakre, de oppover, de aktive, de inderlige, ikke de motsatte.

Yoga forteller deg at du ikke trenger å invitere for mange mennesker inn i livet ditt. Møt gode lærere, møt mennesker som elsker deg, og lær å være takknemlig. Møt en god yogapartner, møt mennesker du er glad i, lær å gi; møte de som forstyrrer yogaen din, lær å tilgi; forstyrre andres yoga, du lærer å være lei deg; møte mennesker som setter pris på deg, lære å le. Møt de du setter pris på, lær å rose; møt de som er sjalu på deg, lær å synke lavt. Når du møter noen du er sjalu på, lær deg å transformere; når du møter noen som ikke forstår deg, lær deg å kommunisere. Når du møter mennesker du ikke forstår, lær deg å forstå!

Halvparten av skjønnheten som yoga gir deg er utholdenhet og halvparten er persepsjon. Utholdenhet, ikke med andre, men med latskap. Det er ingen å strekke seg etter godheten, hold deg til yoga for å omfavne varmen. Opplysning, ikke med stemmen, men vet stopp og deretter hvile. Evne og betingelsene for begrensningene, mange mennesker kan bare følge situasjonen, og stoppe med skjebnen. Utholdenhet, livet mindre anger; opplysning, de som vet nok er alltid glade. Den mest redd for utholdenhet når den ikke er vedvarende, suspensjonen når den ikke er suspendert, alltid i lidelsens virvar.

Yoga og liv, hverandre for å imøtekomme, men også uavhengig av hverandre, vil gi hverandre plass, slik at livet kan rolig tilbake. Livet, å kunne lide, men også å vite hvordan man søker lykken. Et liv, yoga er synet som tilfredsstiller å gjøre seg selv kjærlig og usvikelig.

Hvert yogahjerte er det en uerstattelig følelse og et visst landskap permanent forbundet med. Yoga, det vil si en prosess med kultivering, med dette et yogisk hjerte for å se mennesker og ting, i de gode årene, ikke gå glipp av en vakker natur.

På veien for yoga er det alltid et landskap som vil være vakkert på grunn av deg selv; det er alltid et smil som blomstrer for deg selv; møtet med yoga er vakkert for det hele en gang; møte yoga, kjenne din varme og kulde, forstå din tristhet.

Møtet med yoga er å komme til verden og møte den vakreste deg; all den forbigående yogatiden er verdt å elske; all yogapraksis er en slags forståelse, forståelse, er den vakreste kanten i livet. Det er ingenting bedre i livet enn: å kunne holde seg til yoga, å kunne snakke og le!